Fick med mig hem.

Det här är lite saker jag fick med mig hem från Skärholmen. Dålig bild men bra saker hehe! Leggings, stickadtröja, rakblad och en tidning. Gick på cirkus 500 kronor.
Resten av min kväll har varit jätte mysig. Har suttit med tjejerna och kollat lite serier och ätit thai!! Men nu ska jag röra mig hemåt så vi ses sen.


Mina tjejer!

Hej! Idag har skolan varit helt som vanligt. Vi ska snart äta mat som killarna lagat till oss, söta' Sen ska jag dra med Towe till Skärholmen där Towe ska köpa lite nytt smink. Jag får nog med mig något nytt jag med.


Snyggt skal bajsis!

Elins fina mobil? ;)


Barnvakt

Hej på er! Jag är med min underbara kusin i parken. Idag har jag inte feber men har fortfarande ont i halsen.. Så jag blir hemma från fotbollsträningen idag igen.

 

 

 


...

Börjar bli långtråkigt att sitta hemma och vara sjuk. 
 

Sjuk.

Hej, klassresan började med att vi paddlade i ca 6 timmat till någon liten skog. Där tältade vi över natten och det var svinkallt! Så sömn har man inte fått mycket av. Dan efter var det dags att paddla hem så 6 timmar till satt vi i den där jäkla kanoten.. När man är borta så här så uppskattar man mer det man egentligen har. Min säng, mitt badrum mitt HUS.ååh. Nu har jag iallafall feber och ligger hemma från skolan. Fast jag måtste erkänna att det var några roliga stunder på resan också. Och hur mysig var det inte att sitta framför brasan och bara snacka?♥

Paddla..

I våran skola åker vi varje år på en klassresa. Nu de senaste åren har lärarna bestämt att vi ska göra något som är lite mer..typ friluftsliv? Så förra året cyklade vi några mil och sov i tält. Och i år är det dax för paddling. Vi ska paddla i 6 timmar i morgon och sen tälta, och på tisdag är det samma sak som gäller.. 6timmars paddling till. Jag har inte varit så pigg på den här utflykten, jag vet inte riktigt varför men det känns bara inte som min grej. Men gör vi det till något roligt så blir det nog bra! Jag kommer iallafall överleva med tanke på godiset och allt jag köpt:
 
Jag har inte med mig min mobil och kommer inte blogga, så ses igen på tisdag eller onsdag!

Gårdagen.

Igår var jag som sagt i Älvsjö, Vi hade det jätte mysigt. Vi spelade biljard, lyssnade på musik,sjöng och hade det bara allmänt chill! Jag tog inte så mycket bilder så ni får nöja er med egopics på mig..
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakar pizza!


Tips.

Hej jag måste bara tipsa om en grej jag köpte igår! Det är en noppborttagare. Vissa av mina kläder blir lätt noppiga speciellt lite mjukare plagg, som tex hollister mjukisbyxor. Men jag köpte den här noppborttagaren och den fungerar hur bra som helst! Ni hittar den på Clas Ohlson för 100:-
 

Mot Älvsjö.

Hej hej! Bloggen har fixat sig, va skönt. Jag mejlade blogg.se och det hade varit så för flera bloggar..
Men nu är det iallafall löst och jag är glad. Jag hittar inte kameran så jag kunde inte ta några bra bilder på håret. Men jag klippte bara topparna och ni får nöja er med webcam bilder haha.
Och om några timmar ska vi åka till Älvsjö och träffa några kompisar. Naaajs bajs!
 

Nyklippt.

Nu sitter jag med Towe på donken, jag har precis klippt mig och resultatet får ni när jag kommer hem :)


Knas!

Ser ni hur konstig designen blivit? Inläggen har liksom hoppat lite som dom vill och allt har blivit knas. Grejen är att det är inte är något som ändrats i designen eller något, det bara blev så? så då vet jag inte hur jag ska fixa det, för det finns ju inget att fixa.. Måste få i ordning det här innan  jag fortsätter blogga!

Grattis Storebror!

 

NAGLAR.

Har precis fixat naglarna, resultatet blev väl sådär.. haha. 
 
Juste, idag har jag ringt och beställt frisörtid. Så imorgon drar jag direkt efter skolan.

BLÅBÄR.

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar med en skål blåbär & mjölk! 
Ibland är livet bara för bra. 
Fast en sak som inte är lika bra var skolan, vi har så hilma onödiga dagar nu. Vi ska inte ha några lektioner eller något förrän onsdag nästa vecka, så ni förstår att det känns gansak onödigt? 
(bilden har inget med inlägget att göra, den togs innan min konfirmation)

PANIK!

Vad ska jag göra?? Min storebror fyller 18 i morgon och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom.. 
Jag kollar lite på aktivitetshemsidor ni vet åka 4-hjuling och sånt? Eller ska vi bara käka ute och köpa typ kläder eller något?  Hahah jag får tänka på saken och hoppas på att det bra! 

NYTT!

Mamma köpte en ny necessär till mig, det är ju alltid bra att ha! Man kan aldrig ha för många?
 

MIN DAG!

Hello! Jag har precis slutat skolan och sitter med Elin i mitt rum. Skolan var ganska seg då vi var ute hela dagen vid en badplats. Men vi överlevde? så jag ska inte klaga.
Annars var det planerat att jag skulle åka på träning i kväll men det blir tyvärr inte av.. Jag har jätte ont i halsen och kan knappt prata, så jag får väl lägga mig tidigt men en kopp te och somna till en film.

AVKLARAD!

Första skoldagen avklarad! Haha eller det var inte så mycket till skoldag. Våra riktiga lektioner börjar inte förrän på onsdag nästa vecka, så det är jätte skönt! Outfiten idag är de svarta jeansen och det ljusa puderfärgade linnet som ni kan se i ett inlägg här under. 

SKOLSTART..

Nu måste jag skynda mig lite, ska ringa brudarna så vi kommer till skolan tillsammans! Här får ni en liten smygtitt på hur jag ser ut idag.. Ni missar väl inte den snygga klockan från Brasilien? 

SHOPPING!

Hej alla underbara! Idag har jag varit och shoppat i stan med några kompisar. Det här är vad jag fick med mig hem. 
 
Jeansshorts från Hollister, REA 309:-
 
Linne från Monki, 200:-
 
Linne från monki, 200:-
 
Svarta jeans från Gina tricot, 299:-
Vita skor från Skopunkten, 149:-
 
 
 

Efterfest i bilen!

Kvällen i går blev bättre än väntat! Vi träffade hur sköna människor som helst. Vi dansade i några timmar.. Haha kommer knappt ihåg något, men vi hade det grymt kul!
Nu sitter vi iallafall i bilen och ska skjutsa hem Lollo, sen blir det shopping i stan.


The Voice!

Ska snart dra till bussen och möta upp Stephanie och Elin, vi drar in tidigare och äter glass som är staandard haha!.. Jag tror det blir as najs i kväll. Lollo ska vi möta upp vid 9, hon och Elin stannar hos mig över natten weeehoo! Här är lite outfit bilder och driv bilder på mig och brorsan. 
 

VINST MOT GNAGET!

Det är alltid skönt med en vinst mot gnaget! 3-1 slutade matchen. 
Nu är det bara att tagga om, hallå det är ju open air dj bash (the voice) ikväll!!!! 

Lägret.

Igår kom jag hem, jag var as trött och har sovit största delen av dagen idag!
Det var ett ganska kort läger där dom flesta som var med på mitt konfaläger var med, så man kan kalla det en liten återträff? Lägret i sig var jätte mysigt men dom sköna människorna och najsa musiken gjorde det hela!
Sen hade vi olika aktiviteter som tex 7-kamp som mitt lag vann bäääääst vi är asså! och spökvandring i mörkret..
Trors att det var ett bra läger så var det skönt att komma hem nu och träffa lite andra kompisar, spela fotboll och bara njuta av sista delen av sommarlovet! 
(Bilden är på den fina solnedgången vi såg varje kväll)

LÄGER.

Ska dra på ett läger och kommer hem på torsdag, så ses då! :)

VI NJUTER AV LIVET!

Har det bäst med brudarna!


STYLE BY TYRA.

Coming soon på style by tyra!
Jag kikade in på style by tyra och blev lite smått kär i den här baseballjackan. Den är lite mer åt det tuffa hållet men skit snygg nu i höst. Jag tror nog jag klickar hem den när den kommer ut på deras hemsida.
--->http://stylebytyra.se <---  499:-
 
 

THAIMAT

Thaimat blir min och brorsans lunch idag!


SÖTA.

Åh vad jag saknar min bebis som är på landet med farmor och farfar! Här har någon tecknat av 2 sötisar av samma ras som Nellie.


GRÖNALUND!

Idag blir det grönan! Hoppas att regnet håller sig borta.. 
Outfit:

NEW IN.

 
 

TJOCKISAR! :D

Sitter och fikar med bästa!


Godmorgon?

Jag och Stephanie vaknade ungefär vid 14:00.. Så vi har lyckats sova bort halva dan! Men vi har iallafall hunnit slänga i oss lite frukost, fixat oss och nu är vi redo för nya äventyr. Vi ska dra till Skärholmen och fika, kanske hittar vi även något fint i någon butik! Beijos.


SAKNAR VÄRMEN.

Det är en sån här dag, när det är pissväder ute.. man verkligen saknar de 39 graderna och den stekheta solen! 

SHOPPING FRÅN TURKIET.

När vi var i turkiet så shoppade vi lite smått och gott! 
Burberry mjukisar.
Ed hardy mjukisar.
converse munkjacka.
Rosa slapp t-shirt.
Marinblå t-shirt.
Prada väska och burberry plånblok.
 
 
Snart kommer jag även skriva om saker jag fått från Brasilien nu när vi har gäster där ifrån.
men Puss så länge!!
 

IKEA

På väg till IKEA med familjen!


KALAS

Kom precis hem från matcherna ca 30 mil bort. Eni vinst och en förlust,det känns helt okej iallafall! 
När jag precis kom hem var det bara att snabbt hoppa in i ducshen och slänga på sig kläder..Fööör nu ska vi på överrasknings kalas. Hörs sen, Här har ni en lite smådålig outfitbild jag tog nyss.

FOTBOLL

Nu har tjejerna precis hämtar upp mig i en minibuss! Vi drar till Örebro och spelar f17 matcher. !HAMMARBY!


PINK!

Nya bebisar!

KAOS!

Hej på er! Ja, vår hemresa blev kaos. Först var planet försenat igen. Så vi skulle lyfta ca 00.15, men satt på flygplatsen flera timmar extra! Sen när vi äntligen fick gå på planet och planet började rulla så fick vi beskedet att det var fel på motorn (!!!!!) Så då var det bara tbx till flyglpatsen, checka ut våra bagage och vänta ett par timmar till. Efter en jobbigväntan fick alla som skulle åke med till sverige checka in på ett nytt hotell. Så när vi kom fram till nya hotellet så var det meningen att vi skulle sova och vila ut. Meeeen... hotellet vi kom till var superfint. Jag menar kommer man till ett hotell men värsta utsikten, en trappa net till glasklart hav, flera pooler och ett stoort vattenland så kan man inte gå och lägga sig! 
Så vi sov knappt något på ca 2 dygn.  Planet lagades sedan och vi kom hem till sverige ett dygn senare än väntat. Flygvärdinnan som var ombord hade jobbat med det här flygolaget i 30 år och aldrig varit med om en sån här otur. 
 
Ikväll ska jag träffa tjejerna och vi ska föraöver våra fler än 1000 bilder.. så några kommer självklart upp på bloggen. :) 

RSS 2.0