KAOS!

Hej på er! Ja, vår hemresa blev kaos. Först var planet försenat igen. Så vi skulle lyfta ca 00.15, men satt på flygplatsen flera timmar extra! Sen när vi äntligen fick gå på planet och planet började rulla så fick vi beskedet att det var fel på motorn (!!!!!) Så då var det bara tbx till flyglpatsen, checka ut våra bagage och vänta ett par timmar till. Efter en jobbigväntan fick alla som skulle åke med till sverige checka in på ett nytt hotell. Så när vi kom fram till nya hotellet så var det meningen att vi skulle sova och vila ut. Meeeen... hotellet vi kom till var superfint. Jag menar kommer man till ett hotell men värsta utsikten, en trappa net till glasklart hav, flera pooler och ett stoort vattenland så kan man inte gå och lägga sig! 
Så vi sov knappt något på ca 2 dygn.  Planet lagades sedan och vi kom hem till sverige ett dygn senare än väntat. Flygvärdinnan som var ombord hade jobbat med det här flygolaget i 30 år och aldrig varit med om en sån här otur. 
 
Ikväll ska jag träffa tjejerna och vi ska föraöver våra fler än 1000 bilder.. så några kommer självklart upp på bloggen. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0